Cine suntem

Clubul Sportiv Taeback a luat fiinţă la laşi în anul 2007, la iniţiativa unor sportivi cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul artelor marţiale, experienţă atât competiţională cât şi în îndrumarea altor practicanţi pe această
cale.
Clubul este condus de antrenori şi instructori experimentaţi şi autorizaţi ce sunt preocupaţi de autoperfecţionare şi continuă dezvoltare, atât personală cât şi a sportului la nivel local, participând în acest sens la seminarii internaţionale şi stagii de pregatire organizate special de către Federaţia Română de Taekwondo WTF cu participarea unor mari maeştri internaţionali.
În prezent avem trei săli active in orasul laşi, cu mai multe grupe de sportivi (începători şi avansaţi) care iau parte săptamânal la 3 antrenamente.

Colaboratori:

Echipa Bulgariei
Participant la Dracula Open, clubul sportiv Fire Sofia Taekwondo Club, condus de Hristo Varbanov (centură neagră 2 Dan), a obţinut mai multe medalii şi diplome.

 

 

 

Echipa Kazakhstanului
Invitat special al turneului internaţional Dracula Open, echipa s-a remarcat printr-o disciplină exemplară atât pe suprafaţa de luptă cât şi în afara ei, fiind antrenaţi de un experimentat maestru coreean.

 

Openul Internaţional Dracula a fost o ocazie deosebită pentru verificarea cunoştiintelor acumulate şi îmbunătăţirea performanţelor personale ale sportivilor şi tehnicienilor, totodată competiţia constituindu-se într-o valoroasă şi armonioasă întâlnire între promotorii activităţilor de taekwondo în general, pe plan intern şi internaţional.
La competiţiile şi seminariile la care membrii clubului au luat parte, atât sportivii cât şi coordonatorii, s-au legat prietenii şi parteneriate pe termen lung între Taeback laşi şi cluburi sau maeştri din alte ţări europene (Cipru, Bulgaria, Grecia, Kazakhstan, etc).

Comments are closed.