Cupa Botosani 2012

In data de 21-22 aprilie in incinta sălii Polivalente “Elisabeta Lipa” din Botoşani, s-a desfaşurat prima ediţie a Cupei Botosani la Kyeorugy&Poomsae, Campionatul Naţional de Seniori şi Campionatul Naţional de Juniori. La startul competiţiilor s-au adunat un numar  de 670 de sportivi din toată ţara.

Clubul sportiv Taeback Iaşi a participat la Cupa Botoşani cu 27 de sportivi, obţinand rezultate remarcabile : 34 de medalii, dintre care  9 de aur, 16 de argint şi 9 de bronz.

Felicitări tuturor sportivilor pentru rezultatele obţinute şi multă baftă la Campionatul Naţional de Copii şi Cadeţi de la Bistriţa din 12-13 mai 2012.

« Norocul ţine cu cei buni »

This entry was posted in Taekwondo and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Cupa Botosani 2012

 1. Catalin TEDDY says:

  Foarte frumos , Ne vedem la Bistrita Succes tuturor sportivilor

 2. alexandru mihaela says:

  felicitari si multe realizari in continuare

  • Andrey says:

   Ar trebui sa se diutpse cel putin 9 jocuri-linii ( sau mai multe /pe partida ) in loc de 5 jocuri, care mi se par foarte putine. Valoarea trebuie sa primeze chiar daca meciurile sunt mai lungi. Stilul de joc , experinta si intuitia marilor jucatori pot intoarce un scor in conditii reale. De la 0-4 poti intoarce scorul si castiga meciul pana la 9, dar pana la 5 este destul de greu chiar si cu un adversar de valoare medie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *